Maartje Liepert

Assistente

Maartje Liepert
Maartje Liepert Assistente

Hallo allemaal,

Mijn naam is Maartje Liepert. Sinds juli 2022 werk ik hier bij Dierenartsen centrum west als dierenarts assistente. Sommigen van jullie hebben me misschien al eerder gezien tijdens mijn stage periode in maart 2022. Na het behalen van mijn diploma voor de studie bedrijfsleider dierverzorging in Goes ben ik hierna de opleiding paraveterinair gaan doen in Barneveld waar ik tevens mijn diploma heb behaald.

In de praktijk kun je me overal aantreffen, achter de balie, in de spreekkamers, de opname of in de operatiekamer. Ik hou er ontzettend van om met dieren te werken en werk dus met veel plezier hier bij de dierenarts. Momenteel ben ik woonachtig in Hoofdplaat bij mijn ouders.

Hier is het een grote beestenboel met honden, katten, konijn, cavia’s, vogeltjes, hamster en vissen.
In mijn vrije tijd thuis ben ik dus ook veel bezig met dieren wat ik ook met veel plezier doe. Mijn grootste hobby thuis is mijn zoetwater aquarium waar ik met veel liefde voor zorg en onderhoud. Hiernaast vind ik het hartstikke leuk om samen met mijn ouders bordspelletjes te doen, films te kijken en samen met de honden een stukje te fietsen of te wandelen.